Σάββατο 27 Ιουλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΚόσμοςΣοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που οι δυνάμεις ασφαλείας φυγαδεύουν τον Σλοβάκο πρωθυπουργό...

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που οι δυνάμεις ασφαλείας φυγαδεύουν τον Σλοβάκο πρωθυπουργό μετά την απόπειρα δολοφονίας του

Σοκ προκαλούν τα πλάνα από την στιγμή της φυγάδευσης του τραυματισμένου Σλοβάκου πρωθυπουργού, Ρόμπερτ Φίτσο μετά την απόπειρα δολοφονίας του.

Η πόλη Χάντλοβα, όπου σημειώθηκε η επίθεση στον Φίτσο, απέχει περίπου δύο ώρες οδήγησης από την πρωτεύουσα Μπρατισλάβα. Η κυβέρνηση βρισκόταν στην πόλη για μια εκτός έδρας συνεδρίαση.

Αρκετοί πυροβολισμοί έπεσαν εναντίον του Φίτσο, ενώ στο σοκαριστικό βίντεο φαίνονται οι δυνάμεις ασφαλείας του Σλοβάκου πρωθυπουργού να τον φυγαδεύουν, λίγο μετά την επίθεση.

Η στιγμή της φυγάδευσης του πρωθυπουργού της Σλοβακίας

Σύμφωνα με πληροφορίες σλοβακικών ΜΜΕ, αν και συγκεχυμένες ο Φίτσο τραυματίστηκε στην κοιλιά και στο χέρι. Υπάρχουν αναφορές ότι 59χρονος ηγέτης δέχτηκε πυροβολισμό και στο θώρακα.

Η κατάστασή του σύμφωνα με το κυβερνητικό γραφείο είναι κρίσιμη. Μιλούν για απειλητική για τη ζωή του κατάσταση, ενώ μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια.

Σύμφωνα με το Σλοβάκικο Plus JEDEN DEŇ μέχρι και 4-5 πυροβολισμοί φέρονται να έπεσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας PLUS 7 DAYS, κάποιος από το πλήθος φώναξε «Robo, έλα εδώ» και τότε άρχισαν οι πυροβολισμοί.



Ροη Ειδήσεων