Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑστυνομικάΑμφιλοχία: Νέα γυναικοκτονία με έναν 43χρονο να σκοτώνει την 36χρονη σύζυγό του

Αμφιλοχία: Νέα γυναικοκτονία με έναν 43χρονο να σκοτώνει την 36χρονη σύζυγό του

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αμφιλοχία το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουλίου, όταν μια 36χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά κάτω των 15 ετών.

Το συμβάν συνέβη γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα, όταν ο 43χρονος άνδρας, μέσα σε αυτοκίνητο, πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο και αμέσως μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας e-maistros.gr, η γυναίκα επέστρεφε σπίτι της εκείνο το πρωί. Ο σύζυγός της, με τον οποίο ήταν σε διάσταση, είχε στήσει καρτέρι και την περίμενε. Όταν την είδε να φτάνει, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο αυτοκίνητό της και άρχισε να πυροβολεί.

Αφού τη σκότωσε, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Το ζευγάρι, 36 και 43 ετών, είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα, με τον σύζυγο να μην αποδέχεται τον χωρισμό.

Η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας είναι βαθιά συγκλονισμένη από το γεγονός, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαλευκάνουν τα αίτια της τραγωδίας.



Ροη Ειδήσεων