Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικής ΑττικήςΜε τεράστια συμμετοχή οι δωρεάν Παιδιατρικές Εξετάσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού”...

Με τεράστια συμμετοχή οι δωρεάν Παιδιατρικές Εξετάσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού” σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής

Με απόλυτη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή πραγματοποιούνται οι δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές εξετάσεις σε παιδιά και μαθητές του Δήμου Φυλής.

Η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το “Χαμόγελο του Παιδιού” υλοποιούν το Πρόγραμμα Δωρεάν Προληπτικής Ιατρικής “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” κι έτσι από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, βρίσκεται στην είσοδο των Κοινωνικών Δομών η κινητή μονάδα “Του χαμόγελου του Παιδιού” με τέσσερις ειδικότητές γιατρών, Παιδιάτρου, Οφθαλμίατρου, Οδοντίατρου και Ωτορινολαρυγγολόγου, οι οποίοι δέχονται 50 ραντεβού ημερησίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι για όλες τις μέρες τα ραντεβού έχουν καλυφθεί και υπάρχει πρόγραμμα αναμονής για τυχόν ακυρώσεις.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, βρέθηκαν κοντά στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τα στελέχη του “Χαμόγελου του Παιδιού” αλλά και τους εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας και τους απηύθυναν συγχαρητήρια για το πολύτιμο έργο τους.

Εξάλλου ο Δήμαρχος και ο Γιώργος Αντωνόπουλος, δέχθηκαν θερμές ευχαριστίες από δεκάδες γονείς συνδημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κι έφεραν τα παιδιά τους για προληπτικές εξετάσεις.



Ροη Ειδήσεων