Κυριακή 19 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΕυφάνταστες πασχαλινές δημιουργίες, δώρα, λαμπάδες κι ευχές στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω...

Ευφάνταστες πασχαλινές δημιουργίες, δώρα, λαμπάδες κι ευχές στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων

Με ευφάνταστες χειροποίητες πασχαλινές δημιουργίες, σπιτικά τσουρέκια, κουλούρια και  λαμπάδες που μοιράζονται σε όλα τα παιδιά ,  κυλούν οι μέρες στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς των Άνω Λιοσίων,  λίγες μέρες πριν τον χαρμόσυνο γεγονός της Ανάστασης του Κυρίου.

Οι Παιδικοί Σταθμοί γέμισαν απ΄ άκρη σε άκρη, από χειροποίητα στολίδια, κάρτες με ευχές, μυρωδιές από παραδοσιακά πασχαλινά γλυκίσματα και λαμπάδες.

Το πιο ωραίο είναι,  ότι τα μικρά  μοιράστηκαν από κοινού με τις παιδαγωγούς τους, τη χαρά της δημιουργίας που παράλληλα με το  παιχνίδι, μίλησαν στα παιδιά για το κορυφαίο γεγονός της Χριστιανοσύνης, την Ανάσταση του Χριστού.

“Τηρώντας τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, θελήσαμε και φέτος να δώσουμε χαρά και δώρα  στους μικρούς μαθητές όλων των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών. Για μας το χαμόγελο και η χαρά τους είναι το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για τις Άγιες Μέρες που διανύουμε. Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό και τους παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών, που όλες αυτές τις μέρες δημιούργησαν ένα πραγματικά αυθεντικό ,οικογενειακό  κι εορταστικό Πασχαλινό κλίμα. Με την ευκαιρία, εκφράζω μέσα από την καρδιά μου και τις προσωπικές μου ευχές για ένα Πάσχα γεμάτο υγεία και όμορφες στιγμές σε όλα τα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους εργαζόμενους στους Σταθμούς μας ” τονίζει ο Πρόεδρος των Παιδικών – Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.



Ροη Ειδήσεων