Κυριακή 5 Μαΐου 2024


ΑρχικήΤα βραβεία «Μίκης Θεοδωράκης» σε αριστεύσαντες του Μουσικού Σχολείου Αθηνών

Τα βραβεία «Μίκης Θεοδωράκης» σε αριστεύσαντες του Μουσικού Σχολείου Αθηνών

Τις εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις στο Μουσικό Σχολείο Αθηνών, παρακολούθησε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και με την ευκαιρία επιβράβευσε τους αριστεύσαντες κατά το σχολικό έτος 2020-21, με τα πρώτα βραβεία «Μίκης Θεοδωράκης», τα οποία θεσμοθέτησε η Περιφέρεια.
Τα βραβεία συνοδεύτηκαν από χρηματικά έπαθλα (500 ευρώ στον πρώτο μαθητή και 400 ευρώ στον δεύτερο), σε τρίτη μαθήτρια, απένειμε έπαινο και στη σημαιοφόρο του σχολείου η οποία αρίστευσε στο πέρσι παρέδωσε τη σημαία.
Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε στην εκδήλωση o διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Αθηνών Α. Καπετανάκης, ενώ παρόντες ήταν ο ατιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα Παιδείας Χ. Αλεξανδράτος.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης συνεχάρει όλους τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αθηνών, που αγαπούν την τέχνη της μουσικής και σπουδάζουν για να προσφέρουν στον πολιτισμό της χώρας μας, τονίζοντας. «Τα χρειαζόμαστε και τα τιμούμε αυτά τα νέα παιδιά που είναι το μέλλον και η ελπίδα μας. Ο πολιτισμός είναι βασικός πυλώνας της ιστορικής μας κληρονομιάς και κάθε επένδυση σε αυτόν είναι πολύτιμη».
Επίσης συνεχάρει τον διευθυντή Α. Καπετανάκη για τη διοργάνωση της επετειακής εκδήλωσης και εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τις βραβεύσεις που θεσμοθέτησε η Περιφέρεια επισήμανε ότι «με την συμβολική αυτή κίνησή της, θέλησε να ενισχύσει την  ευγενή άμιλλα, τους υψηλούς στόχους και τη διαρκή βελτίωση των μαθητών μας, δηλαδή των παιδιών μας, τιμώντας συγχρόνως στο πρόσωπο των βραβευομένων μαθητών, όλους τους Μαθητές και  όλους τους Εκπαιδευτικούς   Λειτουργούς  για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά, προκειμένου να κατακτήσουν οι πρώτοι τα πολυτιμότατα αγαθά, που είναι η Γνώση και η Παιδεία».

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ροη Ειδήσεων