Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής

Ο Νίκος Ανδρουλάκης χαρακτήρισε τη μέρα ως σημαντική για τη δημοκρατική παράταξη.

“Επτά ημέρες έμειναν μέχρι την επόμενη Κυριακή που είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο, ακόμα πιο ισχυρό, ακόμη πιο περήφανο” τόνισε, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την ενότητα και τη δύναμη του κόμματος.

Αντίθετα, ο Χάρης Δούκας ζήτησε αλλαγή ηγεσίας στις επόμενες εκλογές.

“Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό, το 70% ζητά αλλαγή ηγεσίας”, δήλωσε ο Δούκας, καλώντας σε συσπείρωση για μια μεγάλη αλλαγή: “σας καλώ λοιπόν την Κυριακή όλοι μαζί να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση. Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα”.

Παρά τη μικρή διαφορά, ο Παύλος Γερουλάνος δέχτηκε το αποτέλεσμα των εκλογών.

Αναγνώρισε την απόφαση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας: “Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ σήμερα μίλησαν και η απόφασή τους είναι απολύτως σεβαστή”. Είπε επίσης: “Δεν περιμένουν οι πολίτες από μένα να πω ποιος θα κερδίσει στον επόμενο γύρο. Όποιος πιστεύει στη δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα. Ελπίζω το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει τις επόμενες εκλογές”.

Η Άννα Διαμαντοπούλου τόνισε την ανάγκη για ενότητα στο ΠΑΣΟΚ.

“Πιστεύω βαθιά ότι την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι” δήλωσε, επισημαίνοντας ότι τα αποτελέσματα σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα για την πορεία του κόμματος.

Ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου αναφέρθηκαν σε ένα ισχυρό κίνημα μετά τις εκλογές.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους 300.000 δημοκρατικούς πολίτες που με τη συμμετοχή τους σήμερα δυναμώνουν το κίνημα μας” δήλωσε ο Κατρίνης, προσθέτοντας ότι “το ποιος θα ηγηθεί της παράταξης θα το κρίνουν οι πολίτες ελεύθερα και ανεπηρέαστα”.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου μίλησε για την επαναφορά του κινήματος και υπογράμμισε: “είναι μεγάλη η ευθύνη μας να μην τους απογοητεύσουμε. Να είμαστε ισχυρή και άξια κυβέρνηση της χώρας όποτε γίνουν εκλογές”.



Ροη Ειδήσεων